MATERIALEN

EN PRIJZEN

 nog 144 dagen, 14 uren, 56 minuten en 39 seconden tot het inleveren van de creatieve opdracht

materialen
Iedere deelnemende klas ontvangt gedurende de Challenge diverse materialen.

Voorafgaand aan de start van de Smokefree Challenge op of rond 1 november, wordt aan iedere deelnemende docent per klas de handtekeningenposter verstuurd. Deze handtekeningenposter wordt ondertekend bij de kick-off en vormt het startpunt van de Challenge. Na de start van de Challenge zullen op diverse momenten materialen worden verstuurd, bijvoorbeeld polsbandjes voor alle leerlingen. Deze materialen zullen alleen worden verstuurd aan klassen die de deelname daadwerkelijk zijn gestart.

 

 

prijzen

De klas met de beste creatieve opdracht wint de hoofdprijs: een dagje uit naar keuze voor de hele klas, inclusief busvervoer. Het Archeon, een dierentuin of een pretpark: het kan allemaal! Daarnaast worden nog twee klassen beloond met een gezonde activiteit naar keuze. Denk hierbij aan een bezoek aan Corpus, een klimwand of midgetgolfen.

 

Aanmelden smokefree challenge 2023-2024

Je kunt je hier alvast aanmelden voor de Smokefree Challenge 2023-2024. Wij nemen contact met je op over het vervolg.

het dagje uit van een winnaar

Nietsvermoedend zat klas T1E van Compaen VMBO in het lokaal tijdens het mentoruur. Tot opeens een confettikanon open knalde en ze te horen kregen dat zij dit jaar de Smokefree Challenge hadden gewonnen! Tijdens het stemmen over het dagje uit, werd al snel duidelijk dat we een dagje naar de Efteling zouden gaan. Op maandag 27 juni 2022 vertrokken wij per bus vanuit Zaandam naar Kaatsheuvel. Bij de ingang nog een groepsfoto gemaakt en toen de leerlingen eenmaal binnen waren, zag de mentor ze enthousiast in het park verdwijnen. Er is nog een wedstrijdje gedaan wie als eerste in de achtbaan zou zitten. Geheel onverwachts begon het rond 12:30 keihard te regenen. De twee mentoren zaten in het restaurant en vroegen via de groepsapp welke leerlingen de pech hadden en doorweekt in de rij stonden. Meerdere foto’s kwamen binnen, maar alle leerlingen hadden nog steeds een grote glimlach op het gezicht. Na de buien begon de zon weer te schijnen en was iedereen snel weer droog. De klas en de mentoren kijken terug op een onwijs leuke en gezellige gedag.

En onze laatste boodschap aan jullie: Roken… … … begin er niet aan!

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met het Trimbos-instituut:

Trimbos-instituut
Smokefree Challenge
Postbus 725
3500 AS Utrecht

Volg de Smokefree Challenge op Instagram:
  @Smokefreechallenge