DE CHALLENGE

IN DE TIJD

 nog tot de eerste smokefree-check

De start van de Smokefree Challenge in 2018

In 2018 is de Smokefree Challenge in aanwezigheid van staatssecretaris Blokhuis van VWS van start gegaan. Onder toeziend oog van de staatssecretaris werden de handtekeningen geplaatst waarmee de leerlingen van het Goudse Scholengemeenschap Leo Vroman afspraken niet te beginnen met roken.

De winnaar van de Smokefree Challenge in schooljaar 2019-2020

Klas 1J van het GSG Leo Vroman uit Gouda heeft de Smokefree Challenge in schooljaar 2019-2020 gewonnen. De klas maakte een heuse krant, met daarin onder meer een interview met de burgemeester van Bodegraven en een strip. Hiermee sprongen zij boven de andere inzendingen uit en daarom mogen zij een dagje uit naar keuze met de hele klas!

Daarnaast zijn er twee inzendingen die door hun creativiteit opvielen. Klas 1G van het Roelof van Echten College en klas 1G van het GSG Leo Vroman krijgen daarom een troostprijs: zij mogen met de hele klas een gezonde activiteit doen.

 

De winnaar van de Smokefree Challenge in schooljaar 2018-2019

 

Praktijkschool De Maat uit Ommen heeft de Smokefree Challenge in schooljaar 2018-2019 gewonnen. De leerlingen hebben een half jaar niet gerookt en leverden de beste creatieve opdracht in. Een speelse poster met de pakkende slogan: Niet roken, dat is stoer! Met het winnen van deze wedstrijd gingen ze een dag naar de Efteling!

meld jouw school nu aan voor de smokefree challenge 2020-2021

Meld jouw school voor 1 oktober 2020 aan voor de Smokefree Challenge. Wij nemen contact met je op over het vervolg.

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met het Trimbos-instituut:

Trimbos-instituut
Smokefree Challenge
Postbus 725
3500 AS Utrecht

Volg de Smokefree Challenge op Instagram:
  @Smokefreechallenge